Pris inkl. moms
999,00 DKR
Lagerantal:
96 stk.
Levering:
1-2 dage


Super kraftig lommelygte på hele 4800Lux
CM4800 er den seneste udvikling og den er særdeles kraftfuld og med dens slanke form, eminente zoom og imponerende lysstyrke på hele 4800 Lux er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette.

LED lygten er fremtidens teknologi når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes et særligt kraftigt batteri som selvfølgelig følger med, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier men ikke med den fulde lysstyrke.

Du får lygten inklusive et genopladeligt batteri, oplader, lygtehylster, opbevaringsæske samt en holder til almindelige batterier.

Specifikationer:

4800 Lux lysstyrke
Genopladeligt batteri på 2200mAh (medfølger)
Kan også køre på 3 stk. AAA batterier (medfølger ikke)
Oplader til det genopladelige batteri
Solid opbevaringsæske
Etui til lygten
Zoom funktion
SOS funktion
Overfalds funktion (blænding)

Kendte modelnumre:

ces48258

Varen er på lager og kan sendes torsdag d. 22/4 kl. 14:00.


Lagervarer bestilt inden kl. 14:00 på hverdage - mandag til torsdag afsendes samme dag og forventes leveret den følgende hverdag ved ekspres levering.

Forsendelse i Danmark koster fra kr. 35,00

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:

© 2021 Bærbar.com