Pris inkl. moms
999,00 DKR
Lagerantal:
41 stk.
Levering:
1-2 dage


Camouflage lygte på hele 4800 Lumen


Den seneste udvikling indenfor camouflage lygter har resulteret i denne særdeles kraftfulde Flashlight og med sit slanke design, eminente zoom og imponerende lysstyrke på hele 4800 Lumen er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette. Kan leveres i 5 forskellige camouflage modeller.

LED lygten er fremtidens teknologi når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes et særligt kraftigt batteri som selvfølgelig følger med, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier men ikke med den fulde lysstyrke.

Du får lygten inklusive et genopladeligt batteri, oplader, lygtehylster, opbevaringsæske samt en holder til almindelige batterier.

Kendte modelnumre:

ces48274

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 26/8 kl. 14:00.


Lagervarer bestilt inden kl. 14:00 på hverdage - mandag til torsdag afsendes samme dag og forventes leveret den følgende hverdag ved ekspres levering.

Forsendelse i Danmark koster fra kr. 35,00

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr

© 2019 Bærbar.com