Pris inkl. moms
999,00 DKR
Lagerantal:
39 stk.
Levering:
1-2 dage


Verdens stærkeste lommelygte på ikke mindre end 30000lm
CM30k er den seneste udvikling og den er særdeles kraftfuld og med dens slanke form og imponerende lysstyrke på hele 30000 Lumen er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette.

LED lygten er fremtidens teknologi når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

Lygtens styrke fremkommer ved hjælp af 15 yderst kraftige L2 LED med en levetid på ca. 20000 timer. Lygten er lavet i aluminium.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes fire kraftige speciel batterier som kan købes seperat, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier ved at benytte de medfølgende batteri holdere.


Specifikationer:

30000 Lumen lysstyrke
SOS funktion
Overfalds funktion (blænding)

Kendte modelnumre:

ces48384

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 8/3 kl. 14:00.


Lagervarer bestilt inden kl. 14:00 på hverdage - mandag til torsdag afsendes samme dag og forventes leveret den følgende hverdag ved ekspres levering.

Forsendelse i Danmark koster fra kr. 35,00

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:

© 2021 Bærbar.com